Gemeente Neerpelt

Duurzaam bouwen

Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen

Ga je bouwen, verbouwen of renoveren? Wil je woon- en leefcomfort verbeteren en tegelijk je portemonnee sparen? Reserveer dan nù jouw onafhankelijke en objectieve advies!

INFOSESSIES

In de provincie Limburg worden, in samenwerking met de provincie Limburg en Infrax, regelmatig infosessies en BouwTeams georganiseerd over isoleren, ventileren, verwarming, zonnepanelen en veel meer. Bekijk de agenda op www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be.

QUICKSCANS

Mondeling advies over duurzaam (ver)bouwen) Vooral geschikt bij concrete vragen over isoleren, ventileren verwarmen Vinden plaats bij Dubolimburg. Vooraf te reserveren. Gratis.

HUISDOKTER

Mondeling advies aan huis (en op maat) voor doorgedreven renovaties Onze bouwspecialist bekijkt de bestaande situatie en formuleert advies om je woning comfortabeler, energiezuiniger en klaar voor de toekomst te maken. Vooraf te reserveren. Gratis

RENOVATIERAPPORT

Een document met daarin jouw persoonlijke advies van de Huisdokter. Inclusief alle mogelijke maatregelen, de volgorde van uitvoeren en praktische tips & tricks. Het Renovatierapport geeft je inzicht in de werken aan je woning, het helpt je ook om de juiste offertes aan te vragen en om goed geïnformeerd aan de gesprekken met architecten en aannemers te beginnen. Een Renovatierapport kost 25 euro als je gemeente partner is van Dubolimburg. Inwoners van gemeenten die geen partner zijn, betalen 75 euro.

Deelnemende gemeenten zie www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be.

BOUWPLANADVIES

Schriftelijk advies voor nieuwbouwwoningen

Op basis van bouwplan Onze specialist screent je bouwplan en bekijkt waar je mogelijk nog winst kan behalen op het vlak van comfort, energie, levenslang wonen, materiaalgebruik enzoverder. In een persoonlijk gesprek bij Dubolimburg krijg je alle mogelijke informatie inclusief een geschreven dossier over jouw nieuwbouwwoning. Een Bouwplanadvies kost 25 euro als je gemeente partner is van Dubolimburg. Inwoners van gemeenten die geen partner zijn, betalen 75 euro. Deelnemende gemeenten zie www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be. Reserveer je advies www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be 011-39 75 75

  • Afdrukken
  • Doorsturen