Gemeente Neerpelt

Handelsgids

In Neerpelt zitten heel wat lokale ondernemers met een heel kleurrijk palet aan winkels, grotere en kleinere speciaalzaken. U vindt in onze gemeente tal van leuke winkels, bruisende cafés en trendy handelszaken. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.

Zoekt u een handelszaak?

U kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze handelsgids. Zoeken op naam of trefwoord, straat, activiteit of alfabetisch zoeken is mogelijk. De online handelsgids is een website die voor iedereen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 vrij toegankelijk is.

Shoppen in Neerpelt 

Shoppen in NeerpeltSmaakvol shoppen in een bruisend en kleurrijk handelscentrum. Dat is wat Neerpelt te bieden heeft.

Kies voor variatie en gezelligheid. Doe daar nog een zakje vol met happiness bij en uw dag is mooi aangekleed. Shoppen in Neerpelt is aangenaam verassend.

Bent u handelaar en hebt u een eigen zaak?

Registreer u en u krijgt gratis een volledige webpagina waarop u uw zaak voorstelt! Er is tevens een handleiding ter beschikking.

Neerpeltse verrassingsbon: één idee voor duizend geschenken!

Neerpeltse verrassingsbonOntbreekt het u af en toe aan inspiratie bij het kopen van een gepast geschenk voor zoon of dochterlief, partner of relatie? U vindt gewoon geld afgeven bij wijze van geschenk wat onpersoonlijk? U wil alle medewerkers van uw bedrijf verrassen met een gepast eindejaarsgeschenk?

Op de gemeentelijke toeristische dienst kunt u verrassingsbons aankopen ter waarde van 5, 10 of 20 euro.

Het palet aan deelnemende zaken is zeer divers: kleding voor jong en oud, schoenen, hobby, sport, multimedia, een hapje en een drankje, gelaatsverzorging,... het kan allemaal.

Momenteel kunt u met de verrassingsbon al bij volgende 74 handelaars terecht. Klik op deze link voor een overzicht van de deelnemende handelaars.

 

 

  • Afdrukken
  • Doorsturen