Gemeente Neerpelt

Neerpelt op sociale media

Jouw gemeente is aanwezig op sociale media!

Sociale media is vandaag niet meer weg te denken. Iedereen (bijna iedereen) is online aanwezig, ook ondernemingen. En ja, zelfs overheiden zoals jouw gemeente Neerpelt. Want wie niet online is, ontloopt een groot deel van hun doelgroepen of prospecten. Sommige media guru's beweren zelfs het volgende: De digitale kloof groeit tussen jong en oud. Voor diegene die niet "mee" zijn met heel het online gebeuren, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Geen kennis hebben van sociale media is even erg dan niet kunnen lezen.

Blijf dus niet bij de pakken zitten en volg jouw gemeente online. Waarom zou je jouw gemeente moeten volgen? Omdat je altijd en overal up-to-date bent met wat er leeft in jouw gemeente. Daarnaast kom je de laatste nieuwtjes te weten, krijg je meldingen wanneer er evenementen plaatsvinden, informatie over gemeentelijk diensten, interessante weetjes, en nog veel meer! 

Je kan ons volgen op onder andere:

Facebook

www.facebook.com/neerpelt

Twitter

www.twitter.com/@3910neerpelt

RSS

Wij bieden je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze RSS feed. Hiermee krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt. Je kan op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten, activiteiten en nieuws gerelateerd aan ondernemen. 

Klik op deze link om je aan te melden.  

  • Afdrukken
  • Doorsturen