Gemeente Neerpelt

Robbedoes dingt mee naar Gouden Kinderschoen

14
mrt
2017

Buitenschoolse opvang Robbedoes maakt kans op de Gouden Kinderschoen 2017 met het project ‘Flexibele, betaalbare en toffe kinderopvang in alle vijf de kerkdorpen’. Door te stemmen op Robbedoes Neerpelt help je mee de hoofdprijs in de wacht te slepen!

De buitenschoolse kinderopvang in Neerpelt is uniek: er is opvang in elk gehucht en je kan er terecht zonder reservatie. Flexibel en kort bij huis dus.
Om die reden werd Robbedoes genomineerd voor de Gouden Kinderschoen 2017 in de categorie ‘beleid’.
Stemmen op Robbedoes kan via www.goudenkinderschoen.be/stem/beleid.
 
De Gouden Kinderschoen bekroont de inzet en investeringen van lokale besturen op het vlak van kinderopvang. Het is een initiatief van VVSG, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.
 
Gemeentelijke vzw Robbedoes en gemeente Neerpelt zijn geselecteerd voor het uitgebreide aanbod van 250 kindplaatsen in vijf deelgemeenten en voor de realisatie van buurtpleintjes, speeltuinen en ontmoetingsplekken, telkens in samenspraak met inwoners. De focus bij Robbedoes ligt steeds op laagdrempeligheid en flexibiliteit.
 
 
Voor meer info:
 
Raf Drieskens
burgemeester
tel. + 32 11 80 97 40
 
Leen Gielen
schepen van gezin
tel. + 32 478 66 41 10
 
Annemie Aerts
beleidsmedewerker
tel. + 32 11 97 02 17
 
U kunt op dit bericht reageren via reacties@neerpelt.be. De reacties komen binnen bij de gemeentesecretaris Hilde Vandervelden.
We helpen je ook graag verder via www.facebook.com/gemeenteneerpelt of op twitter viawww.twitter.com/3910neerpelt.
  • Afdrukken
  • Doorsturen