Alle vrijetijdsactiviteiten op UiT in Neerpelt

“Er is zoveel te doen in Neerpelt dat we soms het overzicht kwijt zijn”. Met die veelgehoorde opmerking gingen we aan de slag. Het resultaat is de website www.uitinneerpelt.be.

Alle vrijetijdsactiviteiten in Neerpelt

We maken het voor onze inwoners en bezoekers graag wat gemakkelijker: ‘UiT in Neerpelt’ biedt een overzicht van alles wat er in Neerpelt te doen is. Zo vind je bijvoorbeeld maandelijks de vaste rubriek in ons infomagazine. Vanaf nu kan je online terecht op www.uitinneerpelt.be.

Handige navigatie

Op deze nieuwe website vind je makkelijk de weg naar alle info over de activiteiten in onze gemeente. We geven op de startpagina graag enkele tips onder ‘In de kijker’. En onderaan de homepage vind je de drie eerstvolgende activiteiten in onze gemeente.

Wil je er op een bepaalde datum op uit trekken? Ook dat kan je makkelijk opzoeken, zodat je kan zien wat er vandaag, morgen, komend weekend of op een andere datum te doen is. De liefhebbers van concerten, theatervoorstellingen, … kunnen snel een kijkje nemer onder de noemer ‘kijken/luisteren’. Graag met de kinderen op stap? Klik dan op ‘UiT met Kinderen’.

Surf naar www.uitinneerpelt.be, probeer het eens UiT en ontdek in slechts enkele muisklikken wat er in Neerpelt allemaal te beleven valt.

Nieuwsbrief

Wil je nóg een extra service? Dat kan! Schrijf je in voor de UiT-nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van de absolute toppers, thema-activiteiten, … rechtstreeks in je mailbox.

Jouw evenement op www.uitinneerpelt.be?

We willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van het vrijetijdsaanbod in Neerpelt. Ook het evenement dat jij met je vereniging organiseert, heeft een plaats op onze site. Organiseer je binnen de gemeentegrenzen een activiteit die openstaat voor het (brede) publiek? Registreer je activiteit dan op www.uitdatabank.be. De gemeente gebruikt deze bron om activiteiten via de eigen kanalen te communiceren: de kalender in de Neerpeltenaar, de nieuwe UiTinNeerpelt-website, de infoschermen langs de straat, de Pret van A tot Z (tot 12 jaar), de kalender in de NeerpeltApp, … Ook diverse media zoals Het Belang van Limburg, UiT in Vlaanderen, HLN regio, Radio 2,... maken gebruik van de UiT-databank voor hun eigen kalenders. Op één plaats registreren levert dus veel promotiemogelijkheden op.

Meer informatie over promotie van je activiteit vind je op www.neerpelt.be/eventpromo.

Geïnspireerd?

Heb je dankzij deze tips zin gekregen om op UiTstap te gaan? Laat het ons dan zeker weten via de hashtag #uitinneerpelt op de sociale media. Spread the word!

Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2017 16.15 u.