Deel Hamonterweg afgesloten op 9 en 10 april

Op 9 en 10 april zal de Hamonterweg tussen de rotonde (Quatre-Bras) en het kruispunt met de Geuskens niet toegankelijk zijn voor het verkeer.

De nutswerken langs de Hamonterweg vorderen goed. Langs de Hamonterweg tussen de spoorweg en de rotonde (fase 1B) zijn alle kabels en leidingen ondertussen verplaatst. Momenteel werkt men in de zone tussen de rotonde en het kruispunt met Geuskens/Hoek (fase 1C). Op maandag 9 april en dinsdag 10 april worden in deze zone twee doorsteken onder de rijweg aangelegd voor de nutsleidingen. Er komt een doorsteek aan de rotonde en een doorsteek ter hoogte van huisnummer 171.

Om deze doorsteken te kunnen realiseren is de Hamonterweg tussen de rotonde en het kruispunt met Geuskens op 9 en 10 april afgesloten. Het verkeer rijdt om via Geuskens en de Lillerheidestraat. Op 10 april ’s avonds wordt de weg weer opengesteld en kan het verkeer weer gewoon rechtdoor over de Hamonterweg rijden.

Dit project wordt gerealiseerd door het Agentschap Wegen & Verkeer, Aquafin, de stad Hamont-Achel en de gemeente Neerpelt.

Gepubliceerd op donderdag 5 april 2018 15.05 u.