NeerpeltApp

De NeerpeltApp bundelt informatie van de gemeentediensten, handelaars, horeca, bedrijven, verenigingen en organisaties, buurten, zorgverstrekkers,... in één mobiele applicatie.

Via de NeerpeltApp kan je als burger eenvoudig communiceren met de gemeentediensten. Je kan een vraag stellen of een melding doen (bv. put in de weg). Van de gemeente kan je berichtjes krijgen over wegenwerken, omleidingen of andere actuele zaken. Enorm handig is de automatische afvalkalender: de NeerpeltApp stuurt je automatisch een berichtje de avond voor de ophaling van het afval plaatsvindt in je straat. Via de UiT-agenda zie je wat er allemaal te doen is in Neerpelt.

Je kan met de NeerpeltApp ook promoties ontvangen, een broodje bestellen, een tafeltje reserveren bij je favoriete restaurant of een afspraak maken. Een makkelijke manier om lokale handelaars te ontdekken en met hen te communiceren.

Verenigingen kunnen de NeerpeltApp gebruiken als communicatietool voor hun leden. Als sportclub kan je bijvoorbeeld laten weten dat de training niet zal doorgaan, een jeugdbeweging kan een berichtje uitsturen dat je best je laarzen draagt bij de volgende activiteit. 

Voor wie

Inwoners, handelaars en verenigingen.

Wat moet ik doen?

Je kan de NeerpeltApp gratis downloaden via de Apple Store of via Google Play op je smartphone. 

Wil je gratis een eigen app voor je vereniging? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je als handelaar, horecazaak, bedrijf of zorgverstrekker opgenomen worden in de NeerpeltApp? Contacteer dan de firma Mobicage via info@mobicage.com of telefonisch op +32 9 324 25 64.

Kostprijs

Het gebruik van de NeerpeltApp is gratis voor inwoners en verenigingen.