Scriptieprijs ter waarde van € 500

Het gemeentebestuur reikt in 2018 opnieuw een prijs uit aan de beste scriptie met een Neerpelts onderwerp. Zo willen we deze scripties bekendheid geven, studenten betrokken houden bij hun roots en zelf een beter inzicht verkrijgen in onze gemeente. De scriptieprijs heeft een waarde van € 500.

Eindwerken met Neerpelts thema

Rond deze tijd kiezen vele hogeschool- en universiteitsstudenten het thema voor hun scriptie. De gemeente Neerpelt wil deze studenten motiveren om een onderwerp te kiezen dat gerelateerd is aan de gemeente. Daarom reiken we een prijs uit aan de student die de beste thesis schrijft met een Neerpelts thema.

Vorig jaar ging de scriptieprijs naar Katrijn Verbeek voor haar specialisatieproef 'Welke rol heeft de sociale dienst in het kader van de innovatieve arbeidsorganisatie binnen WZC Sint-Jozef?' In 2015 wonnen Anoek Bogers en Rens Hendrickx. Anoek maakte een scriptie over Multimove en bracht die in de praktijk door Neerpeltse kinderen na school te laten sporten. Rens werd beloond voor zijn werk rond het Gentiaanblauwtje. Dit is een vlinder die in het Hageven voorkomt en met uitsterven bedreigd is.

Online inschrijven

Je vindt hier meer informatie en een inschrijfformulier.

Studenten die nog op zoek zijn naar een interessant onderwerp kunnen terecht bij Annemie Aerts.

Annemie Aerts
Beleidsmedewerker
+32 11 79 02 17
annemie.aerts@neerpelt.be

Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2017 8.40 u.