Wie verdient laatste Neerpeltse Cultuurprijs?

Wie heeft volgens jou een bijzonder traject afgelegd in het culturele leven en verdient daarom de prijs voor culturele verdienste? Je kan jouw kandidaat nog tot en met 7 oktober voordragen.

Cultuurprijs

In december reiken het gemeentebestuur en de cultuurraad voor de laatste keer de Neerpeltse prijs voor culturele verdienste uit. “Met deze tweejaarlijkse prijs worden personen en verenigingen beloond voor hun opvallende en volgehouden culturele prestaties,” aldus schepen van cultuur Niels Valkenborgh.

In het verleden ging deze prijs onder andere naar Compagnie de Vleesklak, Wim Vanlessen, drumband Koninklijke Schutterij Sint-Sebastiaan en het Europees Muziekfestival voor de Jeugd.

Draag jouw kandidaat voor

Wie verdient deze prijs volgens jou? Je kan jouw favoriet nog tot en met 7 oktober voordragen via www.neerpelt.be/cultuurprijs.

Wie komt in aanmerking? Iedereen die in Neerpelt woont, uit Neerpelt afkomstig is of lid is van een Neerpeltse vereniging, ook Neerpeltse verenigingen komen in aanmerking. De voorgedragen persoon of vereniging moet actief zijn binnen het brede culturele domein.

Gepubliceerd op woensdag 8 augustus 2018 11.31 u.