Workshop songinterpretatie met Martijn Claes

Jongeren die houden van zingen en performen kunnen op zondag 14 januari deelnemen aan de workshop songinterpretatie van Martijn Claes. Ze krijgen persoonlijke feedback en praktische tips op vlak van zang en uitvoering.

Coaching door geschoolde artiest

Jongeren (12+) die graag zingen en willen bijleren van een professional, kunnen op 14 januari terecht in het Hubertustheater. Elke deelnemer krijgt de kans een zelfgekozen nummer te brengen, waarop hij uitgebreid feedback krijgt van Martijn Claes.

 

Martijn Claes is een Neerpeltenaar, met artistieke roots bij de Piccolo’s, de Kunstacademie Noord-Limburg en Imago Tijl. Na zijn de musicalopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, was Martijn betrokken bij verschillende producties in binnen- en buitenland. Hij leende zijn stem aan ook verschillende tekenfilmfiguren. De laatste jaren is hij werkzaam als dance captain bij de succesvolle Nederlandse musical 'Soldaat van Oranje'.

 

Culturele aanmoedigingsprijs

Elke twee jaar kent de gemeente Neerpelt i.s.m. de cultuurraad een culturele aanmoedigingsprijs toe aan een jonge, verdienstelijke persoon of organisatie van wie de culturele prestaties opgemerkt worden binnen en buiten de gemeente en afstralen op het imago van Neerpelt. In 2015 ging deze aanmoedigingsprijs naar Martijn Claes.

 

Als prijs biedt de gemeente de laureaat een podium en promotie aan. Martijn koos voor een repetitieruimte, waar hij de workshop songinterpretatie zal geven aan jonge zangers.

 

Beperkte plaatsen

Het aantal plaatsen voor deze gratis workshop is beperkt. Schrijf je dus zo snel mogelijk in. Je vindt alle info op de website UiT in Neerpelt.

Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2017 13.33 u.