Infomoment herinrichting Zandstraat en haven

Op woensdag 4 juli worden de plannen voorgesteld voor de inrichting van een fietsveilige Zandstraat en de herinrichting van de haven van Sint-Huibrechts-Lille. Deze infomomenten vinden plaats in ontmoetingscentrum Sint-Hubertus.

Fietsveilige Zandstraat

Vorig jaar organiseerde het gemeentebestuur een participatietraject om samen met inwoners en andere belanghebbenden een fietsveilige Zandstraat te creëren. Uit dat co-creatiemoment kwamen enkele scenario’s naar voren die de basis vormden voor het ontwerp van technisch bureau Tractebel.

Haven Sint-Huibrechts-Lille

Ook voor de herinrichting van de haven in Sint-Huibrechts-Lille werden plannen opgesteld. Het is de bedoeling het gebied verder op te waarderen als een aangename verblijfs- en pleisterplaats.

Infomomenten

Tijdens de infomomenten op 4 juli worden de plannen toegelicht voor beide projecten en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Iedereen is van harte welkom in Ontmoetingscentrum Sint-Hubertus (Dorpsstraat 26). Om 19 uur start de toelichting voor de Zandstraat. Om 20.30 uur volgt de voorstelling van de haven. Inschrijven is niet nodig.

Gepubliceerd op maandag 2 juli 2018 11.39 u.